ALUELEIRI: KIRMAA KESÄLAITUMELLE!

Partiolaisten alueleiri KESÄLAIDUN 2023! 
16.6. – 18.6.2023 
Tarpojien ja samoajien haikki alkaa jo 15.6. 

Alueleirillä mukana partiolippukunnat Valkealan Kolmisoihtu, Kuusankosken Partiotytöt, Kuusankosken Metsänkävijät, Jaalan Jalopeurat ja Rajan Reippaat. 

Kesälaidun 2023 järjestetään (15.6)16.6.-18.6.2021 Lypsyniemen leirikeskuksessa Virolahdella. Leirillä on luvassa monenlaista ohjelmaa eri ikäkausille, rentoa meininkiä ja uusia partioystäviä. Leiri on tarkoitettu kaikille ikäkausille aina perheleiriläisiä myöten. Leirillä majoittaudutaan teltoissa, mutta käytämme leirikeskuksen wc-, suihku- ja ruokalatiloja.  

Leiri alkaa tarpojilla ja samoajilla torstaina 15.6. iltapäivällä paikasta X, josta vaelletaan leiripaikalle.  

Perjantaina leiri avautuu klo 11 kaikille ikäkausille ja päättyy sunnuntaina 18.6 viimeistään klo 14.00. Leirille on mahdollista osallistua myös osaksi aikaa.  

Ilmoittaudu viimeistään 15.5.

Ilmoittautuminen leirille on partiorekisteri Kuksassa, jossa huoltaja tekee ilmoittautumisen niillä tunnuksilla, jotka on luotu aikanaan partioon ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset ilmoittautumiseen yllä olevasta napista.

Ellei ilmoittautuminen Kuksassa onnistui, saat apua lippukunnastasi (pystymme lisäämään ilmoittautumisen puolestasi).

Leirikirje ilmoittautuneille lähempänä leiriä. 

Ilmoittautuneiden määrän mukaan pyrimme järjestämään Valkealan suunnalta yhteiskuljetuksen tai kimppakyytejä. 

Valkealan Kolmisoihdun jäsenille leiri on maksuton eli voit valita ilmoittautumislomakkeessa maksajaksi Valkealan Kolmisoihdun. Partioon tutustujalle leirimaksu 10 € / päivä (alle 3-vuotiaat maksutta). 

Leiriin liittyvissä kysymyksissä olethan rohkeasti yhteydessä ensisijaisesti oman lippukuntasi johtajiin (lpkj Arto: arto.hyvattinen@partio.fi) mutta myös leirinjohtajan Marjaana Koso-Nihtilän tavoittaa marjaanakoso@hotmail.com